Aanmelden voor koor of orkest

Wil je de fantastische cantates zelf eens uitvoeren?
Meld je dan aan voor koor of orkest!

Het koor bestaat uit ervaren amateurzangers en wordt soms aangevuld met professionele zangers. Het koor repeteert op de zaterdagochtend voorafgaande aan de uitvoering. Tijdens deze repetitie worden geen noten gestudeerd; er wordt meteen gewerkt aan uitspraak, klank en interpretatie. De generale repetitie vindt plaats op zondagmiddag om 15:00 uur, direct voorafgaande aan de uitvoering die om 16:30 begint. Heb je een goede stem en kun je zelfstandig de muziek instuderen? Meld je dan aan bij Theun Hoff via koorcoordinator.sbct@live.nl.

Het orkest bestaat uit een combinatie van professionele musici en zeer ervaren amateurs. Het orkest repeteert alleen op zondagmiddag voorafgaand aan de uitvoering vanaf 13:00 uur. Ben je een geoefende speler, kun je de muziek zelfstandig instuderen en ben je flexibel in je spel? Meld je dan aan bij Tamira Waszink via sbctorkest@gmail.com.

Let op: aanmelden betekent niet automatisch dat je ook mee kunt doen. De opstelling van koor en orkest wordt per cantate bepaald op basis van o.a. de benodigde vocale en instrumentale bezetting en de eisen die de cantates stellen aan de uitvoerenden.